Over ABK AUTOGASSYSTEMEN

De 50-jarige eigenaar Wiljam Kaandorp is een begrip in heel Nederland. Hij is dan ook al meer dan 30 jaar actief in de LPG branche. Hij werkte 25 jaar voor een grote onderneming in motor gassystemen waar hij alle facetten van het vak feilloos leerde beheersen. Nadat de werkplaats voor dit bedrijf sloot werkte hij nog drie jaar in de buitendienst en bezocht alle LPG inbouwstations van Nederland. Enige vakidiotie kan Wiljam echter niet worden ontzegd, want ondertussen bleven zijn handen jeuken om weer te gaan sleutelen. Uit deze niet aflatende passie werd ABK (Autogas Bedrijf Kaandorp)in 2006 geboren.

Zoals Wiljam zegt: Ik help mensen graag met besparen. Een motor die loopt op gas is niet alleen milieuvriendelijk maar stoot ook veel minder Co2 en stikstof uit dan dezelfde auto met benzine. Tevens is het ook zeer vriendelijk voor je portemonnee, want je bespaart al snel 1 euro per liter. In deze economische onstabiele tijden uiteraard geen kleinigheid.

ABK AUTOGASSYSTEMEN

ABK is in het bijzonder gespecialiseerd in Amerikaanse auto´s uit de jaren ´70 zoals de Chevrolet Impala, Cadillac Coupé de Ville, Ford Torino en Chrysler le Baron. Materialen voor deze oldtimers zijn altijd op voorraad.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelfbouwpakketten aan te schaffen.
Mocht u er tijdens het zelf inbouwen
niet uitkomen dan geven we graag telefonische bouwbegeleiding.

Design en ontwikkeling | Meihuizen & Mets - Alkmaar